Izrada LIČNIH HOROSKOPA
Znakovi Zodijaka
 
Početna strana


    Životni horoskop se izradjuje na osnovu položaja i odnosa nebeskih tela u trenutku Vašeg rodjenja i tranzita (kretanja planeta, promene njihovog položaja i odnosa i formiranja aspekata) tako da se može dobiti detaljna prognostika za duži vremenski period.

ŽIVOTNI HOROSKOP

Obuhvata sledeće stavke:

ŠTA DOBIJATE U NARUČENOM NATALNOM HOROSKOPU:

ASTROLOŠKU PREDIKCIJU BUDUĆNOSTI (šta zvezde i planete kažu o ostvarenju snova, o ljubavi i seksu, o braku, o porodici, o zdravlju, o novcu i finansijama, o izlasku iz krize, o ostvarenju bogatstva, o ostvarenju uspeha i slave, o ostvarenju dobitka...)
ODGOVORE NA VAŠA PITANJA
ASTROLOŠKU ANALIZU VAŠE TRENUTNE SITUACIJE
POMOĆ U REŠENJU PROBLEMA U VIDU ASTRO SAVETA
ASTROLOŠKU ANALIZU VAŠEG KARAKTERA
UKAZIVANJE NA SKRIVENE POTENCIJALE I PREDISPOZICIJE
ASTROLOŠKU ANALIZU VAŠEG ODNOSA SA VOLJENOM OSOBOM TJ. ANALIZU VAŠEG ODNOSA SA BUDUĆOM VOLJENOM OSOBOM UKOLIKO STE SAMI
PLUS NOVA STAVKA! ODREĐIVANJE I TUMAČENJE FORTUNE (SREĆNE TAČKE U VAŠEM HOROSKOPU) - Saznajte u kojim oblastima života i u kojoj meri Vam je sreća naklonjena i kako da efikasnije iskoristite potencijale koje Vam nudi Fortuna!

   Prethodno navedene stavke se dobijaju na osnovu detaljnog tumačenja NATALNE KARTE (tumačenja aspekata - položaja i odnosa planeta u trenutku Vašeg rodjenja) kao i na osnovu tranzita (kretanja) nebeskih tela. Kretanja planeta (tranziti - putovanja planeta) su takođe bitna i za dobijanje predikcije budućnosti koja ulazi u sastav natalnog horoskopa iz ove ponude. Prilikom izrade ovakvog natalnog horoskopa u obzir se dodatno uzima i tumačenje najznačajnijih asteroida (Junona, Palada, Cerera i Vesta). U izradu natalnog horoskopa uključeno je i tumačenje Lilita, Hirona kao i Mesečevih čvorova (Južni i Severni čvor). Analize horoskopa se pišu razumljivim i jasnim stilom tako da se iz sveobuhvatne i detaljne astrološke analize može zaviriti u sve sfere Vašeg života.


Klikom na OVAJ LINK možete pogledati sve bitne informacije za naručivanje horoskopa (cene, obim horoskopa, opis stavki, itd) kao i tabelu u kojoj je jednostavno i pregledno predstavljeno koje stavke ulaze u sastav koje ponude za izradu natalnog horoskopa.

 
 
www.zodijak.net

NATALNA KARTA